1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Murat Karatay'dan Bakan Karaismailoğlu'na havalimanı teşekkürü
Murat Karatay'dan Bakan Karaismailoğlu'na havalimanı teşekkürü

Murat Karatay'dan Bakan Karaismailoğlu'na havalimanı teşekkürü

MHP'li Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi Murat Karatay: Bakanın "Adanalılar ne derse o olacak” açıklaması, havaalanı kalacak anlamı taşır.

A+A-

Çukurova Belediyesi MHP Meclis Üyesi Murat Karatay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun Adana Havalimanı'nın kapatılacağı iddialarına yönelik, "Hiç hayatlarında milletin hayrına iş yapmamış olanların dezenformasyon, dedikodu siyasetlerine sakın aldırmayın. Türkiye Cumhuriyeti Adanalılar ne istiyorsa onu yapar. Adanalılar ne diyorsa Adana Havalimanı da o şekilde olacaktır" sözleri sonrasında Bakan Karaismailoğlu'na teşekkür etti.

Karatay Bakan Karaismailoğlu'na ithafen yaptığı teşekkür açıklamasında, "Adana’ya gelen bakanımızın açıklamaları sağduyunun galip geleceğini gösteriyor. “Adanalılar ne derse o olacak” açıklaması, havaalanı kalacak anlamı taşır. Her halde havalimanı 40 km öteye taşınsın diyen bir Adanalı tasavvur edilemez. Bakan beye teşekkür ediyorum." dedi.

Karaismailoğlu'nun dün Adana'da, Adana Şakirpaşa Havalimanı ile yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Adanalılar ne diyorsa Adana Havalimanı da o şekilde olacaktır"

"26 olan havalimanını 57'e çıkarttık. Adana'da havayolu açısından önemli merkezlerimizden bir tanesi. Yolcu kapasitesi büyük havalimanlarımızdan bir tanesi. Buradaki mevcut kapasite fazlalığını da bir şekilde gidermemiz gerekiyordu o yüzden yeni havayolu yatırımları yaptık. Hiç hayatlarında milletin hayrına iş yapmamış olanların dezenformasyon, dedikodu siyasetlerine sakın aldırmayın. Türkiye Cumhuriyeti Adanalılar ne istiyorsa onu yapar. Adanalılar ne diyorsa Adana Havalimanı da o şekilde olacaktır"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.