1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Murat Sancak: Kapımda 6 ay dursa randevu alamayacak adamlar bana sallıyor
Murat Sancak: Kapımda 6 ay dursa randevu alamayacak adamlar bana sallıyor

Murat Sancak: Kapımda 6 ay dursa randevu alamayacak adamlar bana sallıyor

"Ömer Çelik aradı niye kabul etmiyorsun" dedi

A+A-

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, bugün olağanüstü genel kurulunda yaptığı konuşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Sancak'ın konuşmalarından önemli satırbaşı cümleler şöyle:

"Adana Demirspor "Hiç bir yönetici, başkan, futbolcu Adana Demirspor'un üzerinde olmaz, olamaz. Benim başkanlığım döneminde buna asla izin vermedim."

"Bütün oyuncularımızın alacaklarını daha günü gelmeden ödedik. Hiç kimsenin alacağı bulunmuyor. Erkan Zengin burada olmayacak. Bazı şeyler var açıklanmaz. Karşılıklı olarak anlaştık ve yollarımızı ayırdık."

"Malı mülkü bırakın, ben ailemi, işimi, gücümü bir kenara bırakıp Adana Demirspor'a hayatımı koyuyorum. Cezalı olmama rağmen bütün deplasmanlara gidiyorum."

"Demirspor'u sevdiğim için buradayım. Ben ne siyaset, ne başka birşey için burada değilim. Ağzı olan konuşuyor. Yok bunun için başkan oldu, yok şunun için başkan oldu. Yok öyle birşey. Siyaset arkamda ise neden 400 gün ceza yedim, 2 yıldır play-offta eleniyoruz."

"22 takım olsun denildiği zaman dedim ki, ben kabul etmiyorum bu şekilde şampiyonluk istemiyorum. Ömer Çelik aradı, niye kabul etmiyorsun dedi. Sonrasında diğer kulüplerinde talebi ile başvuru yapıldı. Olmadı."

"22 takım olunmasında problem para ise Yayıncı firmanın ve Federasyonun vereceği paraları vermeyin dedim. İnanmadılar bu dediğime. Bu işi çok uzattılar. Kimse kusura bakmasın, Türk futbolu doğru yolda değil."

"Bu sene iddialı takımlar var. Ancak bizim hedefimiz Süper Lig'e direk çıkmak. Süper Lig'e çıksakta taraftarlarımızı mutlu edemeyiz. Sürekli eleştiriliyoruz."

"A takım ve yöneticiler için 800 m2 kapalı alan için bir projemizi hazırladık."

"Vallahi billahi Adana Demirspor taraftarlarının sevgisi olmasaydı ben başkanlığı çoktan bırakmıştım. Yoruldum arkadaşlar. Bazı geceler uyuyamıyorum. Aileme söz vermiştim, şampiyon olsaydık ben başkanlığı bırakacaktım.

"Gerçekten başkan olmak kolay değil. Kapımda 6 ay dursa randevu alamayacak adamlar, bana sallıyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.