1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Murat Sancak: "Karar verin ve yönetimi devredeyim"
Murat Sancak: "Karar verin ve yönetimi devredeyim"

Murat Sancak: "Karar verin ve yönetimi devredeyim"

Adana Demirspor eski başkanı ve Adana Demirspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada kendisine tepki gösteren taraftar gruplarının dürüst olmadığını ifade etti. 

A+A-

Sancak yaptığı açıklamada, "Taraftar gruplarına bakıyorum bir yarışa girdiler, kim başkana daha çok tepki gösterecek, diğer gruptan daha sert davranacak diye. Hiç biriniz dürüst değilsiniz, dün sosyal medyada sohbet odasına katıldığım esnada Talat Şahin'de yanımdaydı." ifadeleri kullandı.

Sözlerinin farklı yerlere çekildiğini belirten Murat Sancak, "Söylediklerimi tekrar söylüyorum, bana maç sattınız, kaça sattınız diyenlere verdiğim cevap nettir. Olayı başka yere çekenler art niyetlidir. Ben sadece o lafları edenlere söyledim, buna rağmen bugün Talat Şahin'i aradım ve grup liderlerine de yazdım. Toplanın yönetimi kurun, sizlere yönetimi devredeyim siz yönetin dedim. Sanki bunlar söylenmemiş gibi kalkıp böyle bir açıklama yapmak, dürüstlük değil, Umut'un yaptığı açıklamanın altında kalmamak için yapılan bu açıklamalar, sizleri dürüst yapmaz. Buradan tekrar söylüyorum kulübü düşürmek diye bir şey demediğim gibi düşmemesi için çırpınıp durdum. Bırakırsam takım düşer dedim. Çünkü 2018'den beri tek başıma sırtladım. Tek bir destek bile almadım. Evet sıkıntılar yaşadık ve yaşıyoruz. Neden niçini en iyi bilen taraftar liderleridir. Bir loca parasını belediyeden 1.5 sene sonra parasını aldık. 100 tane forma parasını 6 ay sonra alabildiğimiz dönemlerden geçtik ve hala hiç kimseden bir destek görmediğimiz halde, sadece ve sadece maç sattınız diyenlere verdiğim sert cevaplar yüzünden bu kadar tepki göstermek siz taraftar liderlerinin yarışa girmeniz gerçek taraftarlara şirin gözükmeniz adına yaptığınızı da biliyorum." dedi.

"Karar verin ve yönetimi devredeyim"

Sancak açıklamalarına şu şekilde devam etti,

"Aslında böyle durumlar daha da mücadele etmemi sağlar ama bu sefer değil. Tekrar söylüyorum sırf Adana Demirspor'u sevdiğim için buyurun yönetin dedim (Aydın Çakay, Ahmet Çakay ve Caner hariç). Taraftara dürüst olmanızı beklerdim. Herkese hakkım helaldir, hakkını helal etmek isteyen etsin etmeyen de canı sağ olsun. Yarın Adanadayım ve 1 hafta 10 gün içerisinde karar verin ve yönetimi devredeyim, buyurun yönetin. Daha sonra liderlere değil, çok değerli Adana Demirspor taraftarlarına kapsamlı 6 yıllık rapor sunacağım. Adana Demirspor hep kalbimde yaşayacak" 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.