1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Mustafa Kaynar: Hizmetlerin devamı için, sizden bir 5 yıl daha istiyorum
Mustafa Kaynar: Hizmetlerin devamı için, sizden bir 5 yıl daha istiyorum

Mustafa Kaynar: Hizmetlerin devamı için, sizden bir 5 yıl daha istiyorum

CHP’nin Yarbaşı belediye başkan adayı Mustafa Kaynar: “Halkımızın takdiriyle üstlenmiş olduğumuz görevi 5 yıl en verimli şekilde kullandık. Daha da güzel şeylere imzalar atabilmek için,sizden bir 5 yıl daha istiyoruz.”dedi

A+A-

5 Yıldır Yarbaşı Belediye Başkanlığını başarılı bir şekilde yürüten Mustafa Kaynar,  31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde yeniden CHP’nin Yarbaşı belediye başkan adayı oldu. Başkan Kaynar, hizmetlerinin devamı için belde halkından bir 5 yıl daha istedi.

Şu anda mevcut Yarbaşı Belediye Başkanı, 31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin Yarbaşı Belediye Başkan adayı Mustafa Kaynar, konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamalarında:

“Yapmış olduğumuz halkçı belediyecilikle Türkiye’ye örnek olduk”

Ben ve ekibim, Yarbaşı belediyesinde olduğumuz sürede, Ak Parti iktidarına rağmen, yapılamaz denen şeyleri yaptık. Bu küçük şirin beldemizi dünyaya tanıttık. Yapmış olduğumuz her şeyi, sizlerle en şeffaf şekilde paylaştık. Kurmuş olduğumuz kooperatifimizle, beldemizdeki vatandaşımızın kümesinde yumurtlayan tavuğunun yumurtasına kadar her ürettiğini kooperatifimizde halkımıza arz ederek yöremize faydalar sağladık.

“Benim referansım siz Yarbaşılılarsınız”

31 Mart 2024 Yerel seçimleri için, bana rakip olan diğer adaylar gibi reklama büyük bütçeli harcamalar yapmıyorum. Benim en büyük referansım siz Yarbaşılılarsınız. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.

“Bu şirin beldemize  hizmette sınır tanımayıp bazı büyükşehir belediyelerinden destekler sağladık”

Bizim, iktidara muhalefet eden bir partili olmamızın zorluklarını, aklımızla, mantığımızla, yöremize daha faydalı nasıl olabiliriz diye düşünerek, çıkmış olduğumuz yolda, birkaç büyükşehir belediyesinden yardımlar sağladık. Yeni dönemimizde, inşallah, daha büyük kaynaklar temin ederek, halkımıza hizmete davam edeceğiz.

“Biz insanımızı seviyoruz belediyemizi yine sizlerle birlikte yöneteceğiz”

Geçirmiş olduğumuz 5 yıl süresince, belediyemizin kapıları, siz halkımıza, sonuna kadar açıktı. Sizler söylediniz, bizler çözümler ürettik. İnşallah, önümüzdeki dönemde de, yine hep birlikte, beldemizi daha güzel, daha yaşanılabilir, Türkiye’mize örnek bir yer yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.