1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mustafa Yeneroğlu'ndan olay AK Parti itirafı
Mustafa Yeneroğlu'ndan olay AK Parti itirafı

Mustafa Yeneroğlu'ndan olay AK Parti itirafı

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, AK Parti'den istifa etmeden önce siyaset yaptığı dönemde utancından çocuklarının yüzüne bakamadığını söyledi.

A+A-

AK Parti'den istifa ederek Ali Babacan'ın genel başkanlığını yaptığı DEVA Partisi'ne geçen İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, gazeteci Adem Özkese'nin Youtube kanalında çarpıcı itiraflarda bulundu.

Siyasette meselenin makam değil, çocukların yüzüne bakabilme kaygısı olduğunu belirten Yeneroğlu, AK Parti'de siyaset yaptığı dönemde çocuklarının yüzüne bakamadığını söyledi.

AK Parti iktidarının hukukla alakası olmayan çok büyük yanlışlar yaptığı savunan Yeneroğlu, şöyle konuştu:

"AK Parti'DE SİYASET YAPARKEN ÇOCUKLARIMIN YÜZÜNE BAKAMIYORDUM"

"Mesele makam değil. Mesele eve gittiğiniz zaman çocuklarınızın yüzüne bakabiliyor musunuz? Namaz kıldıktan sonra huzurla kalkabiliyor musunuz? Son 1 yılda utancımdan çocuklarımın yüzüne bakamıyordum."

"HUKUKİ ANLAMDA ÇOK BÜYÜK HAKSIZLIKLAR YAPILDI"

"Burada dışlanan birçok kesimle görüştüm. Gördüm ki buradaki insanların önemli bir bölümü 'hadlerini bilmeleri gereken' toplumsal bir gruba dönüştürülmüş. Hukukla alakası olmayan o kadar büyük haksızlıklar yapılabiliyor ki. Sayın Tayyip Erdoğan'a da bunları anlatıyordum ve ilk başlarda anlayabileceğini düşünüyordum.

Zamanla gördüm ki toplumu kutuplaştırmaya matuf ve kendi zihin dünyasında hukuk dışında başka kategoriler var. Ben bunu 'düşman hukuku' diye değerlendiriyorum."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.