1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Öğretmenlere aşı ne zaman yapılacak? Ziya Selçuk duyurdu
Öğretmenlere aşı ne zaman yapılacak? Ziya Selçuk duyurdu

Öğretmenlere aşı ne zaman yapılacak? Ziya Selçuk duyurdu

Koronavirüs gölgesinde köy okullarında yüz yüze eğitim bugün başladı. Yarı yıl açılışında konuşan MEB Ziya Selçuk, öğretmenlere bu ay sonunda ilk doz aşıların yapılacağını açıkladı.

A+A-

Yarı yıl tatilinin ardından köy okullarında yüz yüze eğitim bugün itibarıyla başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğrenme kayıplarının telafi edileceğini ve uzaktan eğitimin, eğitim sistemi içinde sağlam bir yeri olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Şubat'ın son haftası öğretmenlerimizin ilk doz aşılarının yapılmasına başlanacak." dedi.

İkinci yarı yıl açılışında konuşan Bakan Selçuk, şunları söyledi:

KÖY VE ANAOKULLARINDA YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLADI

Bugün ülkemizin bütün köy okulları ile beraber serhat şehrimiz Iğdır’ın Aralık İlçesi Gödekli Köyü İlkokulunda 2020-2021 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi için ilk ders zilini çaldık.

Şu an itibariyle köylerimizde bulunan ilkokul düzeyinde yaklaşık 6 bin birleştirilmiş sınıf ile 2 bin 700 anaokulunda tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlarken diğer öğrencilerimiz de uzaktan eğitim için ekranların karşısında yerlerini aldılar. İkinci yarıyılın; tüm öğrencilerime, öğretmenlerime ve velilerime hayırlı olmasını diliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.