1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır"
"Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır"

"Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan “Öğretmenler Günü” mesajı…

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Devletimizin ve milletimizin bekasının temininde vazgeçilmez olan öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Onlara haklarını ödememiz mümkün değildir." dedi.

"Onurla, gururla kutluyoruz"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e "Başöğretmen" unvanının verilmesi nedeniyle idrak edilen Öğretmenler Günü'nü onurla, gururla kutladıklarını söyledi. Öğretmenliğin topluma hizmet eden, ülkelerin geleceğine şekil veren çok kutsal bir meslek olduğunu belirten Avcı, Atatürk’ün "Milletleri kurtaran yalnız ve ancak öğretmenlerdir" şeklindeki sözüyle bu önemin en veciz haliyle  tarihe geçtiğini kaydetti. 

"Bedeli mutlaka ağır olacaktır"

Avcı şöyle devam etti:

"Ülkemizin sorunlarının temelinde her dönem mutlaka eğitim sisteminin izleri vardır. Eğitim kadrosunun sorunlarını da bundan ayrı düşünemeyiz. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin 'Geleceğimizden tasarruf edemeyeceğimize göre, geleceğimizi hazırlayan öğretmenlerimizden kısacağımız bir imkânın bedeli mutlaka ağır olacaktır' şeklindeki sözü, meseleye bakışımızı ortaya koymaktar."

"Öğretmenlerimiz başımızın tacıdır"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı "Devletimizin ve milletimizin bekasının temininde vazgeçilmez olan öğretmenlerimiz başımızın tacıdır. Onlara haklarını ödememiz mümkün değildir. Bu anlamlı günü idrak ederken, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyor, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm şehit öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum, ruhları şad olsun." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.