1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ömer Çelik’in Adana seferberliği
Ömer Çelik’in Adana seferberliği

Ömer Çelik’in Adana seferberliği

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Adana'da yaşanan doğal afet sonrasında adeta seferberlik ilan etti

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in, Adana’daki sel felaketi konusunda yaraların sarılması için yapılacak çalışmaları tüm bakanlıklarla görüşerek takip ettiği öğrenildi.

Adana'da başlayan ve aralıksız yağan şiddetli yağmur, sel felaketine neden olmuştu. İlk andan itibaren tüm birimleri  tek tek arayarak Adana’ya dikkat çeken Çelik, sel felaketinin yaralarının süratle sarılması için çalışmaları yakından takip ediyor.

Adana'da oluşan doğal afet sonrasında Çelik'in anlık müdahaleleri sonrasında DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın da bugün Adana'ya gelerek Vali Mahmut Demirtaş ve belediye başkanları ile birlikte afet sonrası oluşan hasarı yerinde incelemişti.

Konuyla ilgili olarak Çelik, sosyal medya hesaplarından bilgi vermeye devam ediyor.

Çelik'in sosyal medya hesaplarından Adana'da yaşanan afetle ilgili yaptığı son açıklamalar;

"#Adanamızda meydana gelen sel felaketiyle mücadele konusunda Tarım Bakanlığımıza bağlı ekipler sürekli sahada. Üreticilerimizin yanında olmaya güçlü bir şekilde devam edecekler.

Tüm sağlık birimlerimiz #Adanamızda ihtiyaç duyulan her yerdeler. 24 saat esasına göre vatandaşlarımıza hizmet veren, sel felaketinin yaralarını sarmaya gayret eden sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Vatandaşlarımız en ufak sıkıntıyı ilgili birimlerimize bildirsinler. Her şart altında, devletimizin tüm imkanlarıyla sıkıntıda olan her vatandaşımıza ulaşılıyor. Geçmiş olsun hemşehrilerimize.

Ulaştırma Bakanlığımız tüm birimleriyle #Adanamızın yanında. Özellikle İmamoğlu-Kozan yolu başta olmak üzere hasar gören ilgili yapılar hızla düzeltilecek. 24 saat aralıksız çalışan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Vatandaşımızdan gelen tüm mesajları anında değerlendiriyoruz.

Vatandaşlarımız sıkıntılar konusunda Valilik başta olmak üzere tüm #Adana’da birimlere kolaylıkla ulaşabilirler.Özellikle muhtarlarımızın sorunları bildirmesi ve yapılan açıklamaları vatandaşlarımıza ulaştırması çok önemlidir. AFAD, afetler karşısındaki büyük tecrübesiyle sahada.

Kızılay #Adana’da her sokakta vatandaşımızın yanında. Gıda, hijyen ve barınma malzemesi dağıtımı kesintisiz sürecek. İhtiyaç olan yerlere Kızılay birimleri hızla ulaşıyor, ulaşacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.