1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ömer Çelik'ten helikopter kazası şehitleri için başsağlığı mesajı
Ömer Çelik'ten helikopter kazası şehitleri için başsağlığı mesajı

Ömer Çelik'ten helikopter kazası şehitleri için başsağlığı mesajı

"Yüreğimiz dağlandı"

A+A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, geçmiş dönemlerde Adana'da görev yapan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ve 10 kahraman vatan evladının şehit olduğu helikopter kazasıyla ilgili baş sağlığı mesajı yayınladı. 

Çelik, soysal medya hesabından, Bitlis'in Çekmece Köyü bölgesinde dün meydana gelen helikopter kazası şehitleri için başsağlığı mesajı yayınladı. 

15 TEMMUZ KAHRAMANI
Çelik mesajında, "Yüreğimiz dağlandı. Osman Erbaş Paşamız 15 Temmuz gecesi Adana’da hain darbecilere karşı kahramanca mücadele etti. O geceden sonra omuz omuza Adana sokaklarında beraber milli irade nöbeti tuttuk. O’na ve beraberindeki askerlerimize Allah rahmet eylesin" dedi. 
Çelik, konuyla ilgili bir önceki paylaşımında ise "Milletimizin ve kahraman Silahlı Kuvvetlerimizin başı sağolsun. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralılarımıza acil şifa diliyoruz" dedi.

AYNI KAREDE
Çelik, ayrıca ‘15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nin kahramanı şehit Korgeneral Osman Erbaş ile birlikte aynı karede yer aldıkları fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.