1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ozan Ceyhun tartışması Hüseyin Sözlü'ye sıçradı
Ozan Ceyhun tartışması Hüseyin Sözlü'ye sıçradı

Ozan Ceyhun tartışması Hüseyin Sözlü'ye sıçradı

Ülkücülerden kol kola verdiği fotoğrafa tepki

A+A-

Türkiye'nin Viyana Büyükelçiliği'ne atanan Ozan Ceyhun, milliyetçi ve muhafazakar cepheden büyük tepki aldı.

Özellikle bir ülkücünün hayatını kaybettiği eyleme karışması sonrasında kırmızı bültenle aranmış daha sonra da zaman aşımına uğradığı davanın faili olan Ceyhun'a ülkücülerin yanısıra muhafazakar kesimden de yoğun tepki gösteriliyor.

3hilal.png

Bilindiği üzere Ceyhun'u milli görüş cenahı, Avrupa Parlamentosu milletvekilliği döneminde milli görüş hareketinin terör örgütü olarak kabul edilmesi üzerine yaptığı çalışmalarla hatırlıyor. 

Ceyhun'un büyükelçi olması sonrasında tartışmalar sürerken, konu Adana yerelinde de yeni bir boyut kazandı. 19 Mart 2019'da Adana Koza TV'de programa katılan Ozan Ceyhun'un program sonrasında Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü ile birlikte kardeşi Zafer Sözlü'yü ziyaret ettiği fotoğraflar sosyal medyada yeniden dolaşıma girdi.

3hilal1.png

Zafer Sözlü ile Ozan Ceyhun'un kol kola verdiği fotoğrafların bugünlerde yeniden ortaya çıkması sonrasında Adana'da yaşayan milliyetçi ve ülkücülerden de Hüseyin Sözlü'ye eleştiriler yöneltiliyor.

Öte yandan Hüseyin Sözlü karşıtlarının paylaşımları sonrasında ortaya çıkan fotoğrafların Hüseyin Sözlü sosyal medya hesaplarından kaldırılması dikkatlerden kaçmadı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum