1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. "Para yok, sinek çok, işçiye yer yok!"
"Para yok, sinek çok, işçiye yer yok!"

"Para yok, sinek çok, işçiye yer yok!"

Gülaçtı, Karalar'ın toplu işçi çıkarma kararını eleştirdi

A+A-

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Ozan Gülaçtı, büyükşehir personellerine gönderilen kısa mesajla işten çıkarmaları eleştirdi.

Gülaçtı sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "‪Dün gece Büyükşehir Belediye Başkanı maalesef tekrar skandal ve üzücü bir operasyon gerçekleştirdi. Operasyon diyorum çünkü bu tam bir siyasi linç girişimidir. Gece yarısı yüzlerce emekçiye SMS ile işten çıkarıldıkları bildirildi. Bu işlemin insani ve vicdani hiçbir tarafı yoktur.
Maalesef seçilebilmek uğruna sevgi pıtırcığı kılığına girenlerin gerçek yüzünü göstermesi çok da uzun sürmedi. Söylemlerinizi, vaatlerinizi çok çabuk unuttunuz. 2 aydır maaş ödemiyorsunuz, gecenin bir yarısı SMS ile ocakları söndürüyorsunuz.‬ ‪Tam hafta sonuna girerken gece yarısı gönderilen SMS ile emekçiyi işten çıkarmak hangi hukuka, hangi vicdana sığar. Bu nasıl anlayış nasıl bir kıyımdır.‬‪ Geldiğiniz günden beri gündemimiz sadece: “Para yok, sinek çok, işçiye yer yok”‬ ‪Hizmet etmek için anlaşılan sizin hiç niyetiniz yok!!!‬"
ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.