1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Pimi çekilmemiş el bombası atılan pastaneye yeniden saldırı yapıldı
Pimi çekilmemiş el bombası atılan pastaneye yeniden saldırı yapıldı

Pimi çekilmemiş el bombası atılan pastaneye yeniden saldırı yapıldı

Daha önce pimi çekilmemiş el pompası atılan pastaneye yeni bir saldırı gerçekleştirildi. Olay yerine polisler geldi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

A+A-

Seyhan ilçesi Mavi Bulvar'da 5 Ekim'de, Ö.G, Ziya Ü'ye ait pastanenin giriş kısmına pimi çekilmemiş el bombası atarak kaçmıştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri, el bombasını atıp kaçan şüpheliyi yakalamıştı.

Aynı pastane daha sonra kimliği meçhul kişilerce yakılmıştı.

Bu akşam da aynı pastanede yine olaylar çıktı. Ayrıntısı henüz belirlenemeyen olayda çok sayının yaralı olduğu ve ambulansların bu yaralıları hastaneye taşıdığı görüldü.

ALACAK VERECEK ANLAŞMAZLIĞI MI? 

Pastanenin sahibi Ziya Ü'nün kuzeni Özgür Ü'nün yaklaşık bir yıl önce borcu nedeniyle husumetli olduğu kişi tarafından Ankara'da silahla vurularak öldürüldüğü, kuzeninden kalan borcu ödemesi için kendisine baskı yapıldığı ve el bombasının da gözdağı vermek amacıyla iş yerine atıldığı öne sürüldü. 

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Ö.G, Sezer S, Kadir K. ve Abdullah Ü. çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.