1. HABERLER

  2. KÜLTÜR SANAT

  3. Polisiye öykü kitabı “Fâni Öyküler” çıktı
Polisiye öykü kitabı “Fâni Öyküler” çıktı

Polisiye öykü kitabı “Fâni Öyküler” çıktı

Yazar Banu Akeloğlu, son polisiye kitabı Fâni Öyküler'i duyurdu

A+A-

Yazar Banu Akeloğlu’nun 2018 yılında çıkan ve iki baskı yapan polisiye kitabı; “Çünkü”, 2019 yılında çıkan ve yine iki baskı yapan ikinci kitabı; “Göz Göz Göztepe”, 2021’de çıkan çocuk polisiyesi “Dedektif Miramu” isimli 3 tane kitabın ardından, son polisiye kitabı Fâni Öyküler çıktı. 

Türkiye Polisiye Yazarları Birliği üyesi olan Akeloğlu, son yıllarda polisiye öykülere olan ilginin arttığını belirtiyor. Fâni Öyküler aslında tam bir yaz kitabıdır.  Tatilde yanınızda götürebileceğiniz, kısa kısa öykülerle sizi ziyadesiyle heyecanlandırıp ürpertecek kurguya sahip olan Fâni Öyküleri elinizden bırakamayacaksınız. 

Cinius yayınlarından çıkan ve 189 sayfadan oluşan öykü kitabında 35 farklı öykü yer alıyor. Kapak tasarımı ise Ahmet Selçuk Temiz’e ait. Kitabın arka kapağında; Algan Sezgintüredi, Doruk Ateş, Hakan Bilgin ve Sefa Saygıdeğer’in öyküler hakkındaki değerlendirmeleri yer alıyor.

1980 yılında Adana’da doğan Banu Akeloğlu, üniversiteye kadar Adana’da öğrenim gördü. 2004 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olup, Adana, Kıbrıs ve İstanbul’da otomotiv sektöründe farklı firmalarda yöneticilik yaptı.

Bunun yanı sıra eğitim koçluğu, biyometrik yüz okuma ve profil tanımlama konularında da uzmanlık almıştır. Akeloğlu, şu an bir gazetede, polisiye öyküleri ile köşe yazarlığı yapmaktadır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.