
Portakal Çiçeği Karnavalı’na Avrupa’dan iki ödül
Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Avrupa’nın prestijli etkinlik ödüllerinden Eventex Awards 2026’da iki ayrı kategoride bronz ödül kazanarak önemli bir başarı elde etti.
Adana’nın simgelerinden biri haline gelen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, Avrupa’nın en saygın organizasyon ödülleri arasında gösterilen Eventex Awards 2026’da çifte ödüle layık görüldü.
Karnavalın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, organizasyonun “Cultural Event” ve “Carnival” kategorilerinde bronz ödül kazandığı duyuruldu.

Açıklamada, 58 ülkeden toplam 1.405 başvurunun değerlendirildiği organizasyonda, 200’den fazla bağımsız uluslararası jüri üyesinin oy kullandığı belirtildi.
Karnaval yönetimi tarafından yapılan paylaşımda, “Adana’nın kültürünü, enerjisini ve eşsiz atmosferini dünyaya taşıyan bu gurur hepimizin” ifadelerine yer verildi.

Her yıl yüz binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nın, Adana’nın uluslararası tanıtımına ve kültürel marka değerine önemli katkı sunduğu vurgulandı.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.