1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Prof. Dr. Orhan Şen, doğal ürünlerini piyasaya sundu
Prof. Dr. Orhan Şen, doğal ürünlerini piyasaya sundu

Prof. Dr. Orhan Şen, doğal ürünlerini piyasaya sundu

Prof.Dr. Orhan Şen, ürettiği organik ve doğal ürünleri satışa çıkardığı online alışveriş sitesini faaliyete geçirdi

A+A-

Adana'nın saygın hekimleri arasında yer alan Prof. Dr. Orhan Şen, doğal ürünlerden oluşan e-ticaret sitesini hizmete açtı.

a.PNG

Prof. Dr. Orhan Şen sitesinde bitkisel çaylar, bitkisel yağlar, doğadan bitkiler ve kapsüller, organik ürünler ve macunlar, kahve ve cezerye çeşitleri, doğal kozmetik ve temizlik ürünleri, sağlıklı yaşam için diyet kategorisi altında ürünlerini sunuyor.

pictures-1-5.jpg

Uzun yıllara dayanan tecrübelerin birikimini doğal ürünlere yansıtan Prof. Şen, "Beyin Sinir ve omurilik hastalıkları ve sağlığı konusunda özel muayenehanemde sizlere hizmet vermekteyim. Bugüne dek binlerce başarılı ameliyat gerçekleştirdim. Bunun yanı sıra ayırıcı tanıyı iyi uygulayarak birçok hastamı da  ameliyat olmaktan kurtardım. Bilgi ve cesareti birleştirerek "insanların en hayırlısı insanlara en faydalı olandır" düşüncesiyle doğru tanı koyarak tedavileri uyguladık ve binlerce hastamızın sağlıklı bir yaşam sürmesine ne mutlu ki vesile olduk." sözleriyle siteye giren ziyaretçileri karşılıyor.

pictures-1-3.jpg

"İyi tarım toprağı, doğal ürün sağlığı korur."

Güven, iyi tarım, doğal ürün ve sağlık zincirine de dikkat çeken Şen'in, "Bana göre hiçbir şey güvenden daha önemli değildir. Yıllardır tıp alanında yaptığım çalışmalarla verdiğim güveni; 'İyi tarım toprağı, doğal ürün sağlığı korur' sloganıyla oluşturduğumuz sitemizde de bulacaksınız. İyi bir gelecek ve sağlıklı bir yaşam için güvenilir ürünleri sizlere buradan sunuyor olacağım." mesajı ziyaretçilerin dikkatini çeken bir diğer nokta oluyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.