1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Prof. Özalevli: Bana ve yakınlarıma bir şey olursa sorumlusu MHP Adana İl Başkanlığı'dır
Prof. Özalevli: Bana ve yakınlarıma bir şey olursa sorumlusu MHP Adana İl Başkanlığı'dır

Prof. Özalevli: Bana ve yakınlarıma bir şey olursa sorumlusu MHP Adana İl Başkanlığı'dır

TTB - MHP tartışması büyüyor...

A+A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Türk Tabipleri Birliği kapatılsın" açıklaması sonrasında TTB üyeleri ve TTB'ye yakın duruş sergileyenler ile MHP'liler arasında başlayan tartışma her geçen gün büyüyerek devam ediyor.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyıloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Özalevli'nin, "Türk Tabipler Birliği kapatılmalıdır”diyen Bahçeli’ye önerim; MHP’yi kapatsın AKP ‘ye katılsın! Devlet Bahçeli Biz Seni de tedavi edeceğiz..." paylaşımlarından sonra MHP Adana İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarından, Özalevli'ye yanıt çok sert geldi. 

MHP Adana İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Terbiyesiz, ahlaksız Profesör! Sözde profesör unvanı almış, maaşını aziz milletimizin ödediği Çukurova Üniversitesi öğretim görevlisi Mehmet Özalevli denen şahıs, "TTB kapatılmalı" diyerek milli hassasiyete tercüman olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'ye haddini bilmez şekilde ahlaksızca paylaşımlar yapmıştır. PKKSEVER bu sözde hocaya bir BAYTAR arıyoruz. Aşısını da yine biz bulacağız." denildi.

mhp1.PNG

MHP Adana İl Başkanlığı'nın açıklaması sonrasında konuşan Prof. Özalevli'nin, "Yaptığı bu çirkin açıklama ve Beni hedef gösteren açıklamasıyla MHP Adana İl Başkanlığını kınıyorum. Bana ve yakınlarıma herhangi bir kötü durum olması durumunda MHP Adana İl Başkanlığının ve yetkililerinin sorumlu olacağını kamuoyuna ve yetkili kurumlara bildirmek isterim." dediği görüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.