1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Psikolojik Danışmanlar Kulübü rehberlik hizmetiyle halka dokunuyor
Psikolojik Danışmanlar Kulübü rehberlik hizmetiyle halka dokunuyor

Psikolojik Danışmanlar Kulübü rehberlik hizmetiyle halka dokunuyor

Adana Kent Konseyi Gençlik Meclisi bünyesinde faaliyet gösteren Psikolojik Danışmanlar Kulübü,Ücretsiz Psikolojik Danışma Projeleri devam ederken, Seminer Hizmeti ile de Adana halkını psikolojik danışma ve rehberlik hizmetleriyle buluşturmaya devam ediyor

A+A-

Engelliler haftasında, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Adana İl Temsilciliği iş birliğiyle, "Pandemide Bakım Verenler İçin Öz Şefkat Semineri" düzenleyen kulüp, LGS'ye girecek öğrencileri de unutmadı. Bir Mavi Kişisel Gelişim Kursu iş birliğiyle, "LGS’ye Girecek Öğrencilere Özel; Sınav Öncesi ve Sırasında Yapılacaklar Semineri" düzenlendi.

Adana Kent Konseyi Genel Başkanı Haşmet Biçer'in de katıldığı seminerlerde Psk. Dan. Dolunay Canbulat, Psk. Dan. Umut Helvacı, Psk. Dan. Satı Niran Sakınmaz, Psk. Dan. Kübra Gökalp  ve Psk. Dan. Cumali Özdemir görev aldı. Çevrimiçi seminerlere sadece Adana'dan değil, yurdun dört bir yanından katılım oldu. Kurucu Başkan Dolunay Canbulat,  kulübün işbirliği tekliflerine açık olduğunu, farklı kurum ve kuruluşlarla yeni projelerde bir araya gelineceğini duyurdu. 

Detaylı bilgi için instagram adresi: @psikolojikdanismanlarkulubu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.