1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Refah Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Tekdal Hakk'a kavuştu
Refah Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Tekdal Hakk'a kavuştu

Refah Partisi Kurucu Genel Başkanı Ahmet Tekdal Hakk'a kavuştu

Kapatılan Milli Görüş partilerinden Refah Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Ahmet Tekdal, Rahmet-i Rahman’a kavuştu.

A+A-

Uzun bir süredir tedavi altında olan Refah Partisi Kurucu Genel Başkanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Üyesi ve merhum Millî Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ın da yol arkadaşlarından Ahmet Tekdal (89) Ankara'da tedavi gördüğü özel bir hastanede Hakk’ın rahmetine kavuştu. 

KARAMOLLAOĞLU'NDAN TEKDAL MESAJI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu paylaştığı başsağlığı mesajında, "Milli Görüş Hareketimizin önemli isimlerinden olan, Refah Partisi eski Genel Başkanı, Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu üyesi kıymetli Ahmet Tekdal ağabeyin vefatını büyük bir teessürle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

 

u.png

AHMET TEKDAL'IN CENAZE TÖRENİ

milligazete.com.tr'nin Ahmet Tekdal’ın oğlu Ömer Tekdal'dan edindiği bilgiye göre, cenaze bugün Ankara'da Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde kılınacak ikindi namazının ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda aile kabristanlığına defnedilecek.

Millî Gazete ailesi olarak, merhuma Allah’tan rahmet diler, ailesine ve Milli Görüş camiasına baş sağlığı dileriz.

ss-002.jpg

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Tekdal’ı kısa bir süre önce evinde ziyaret etmişti. Tekdal'ın eşi Aysel Tekdal da Nisan 2018’de vefat etmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.