1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Remzi Durak İnşaat kaldırım işgalini kalıcılaştırdı, Adana'da kanunsuzluğa dur diyecek yetkili yok mu?
Remzi Durak İnşaat kaldırım işgalini kalıcılaştırdı, Adana'da kanunsuzluğa dur diyecek yetkili yok mu?

Remzi Durak İnşaat kaldırım işgalini kalıcılaştırdı, Adana'da kanunsuzluğa dur diyecek yetkili yok mu?

İnşaat bitti, çinko ile çevrelenen kaldırım işgali bitmedi! Kucuksaat.com kaldırımın müteaahitten alınıp tekrar yayalara teslim edilmesi için yeniden hatırlatıyor...

A+A-

Adana'nın Çukurova ilçesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde Remzi Durak'a ait olan inşaat çalışmalarında güvenlik önlemleri gerekçe gösterilerek büyük bir kısmı kapatılan kaldırım vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor.

Kucuksaat.com'un 4 Temmuz 2022 tarihinde gündeme getirdiği haberde, inşaatın tamamlanmasına rağmen kaldırımı kapatan çinko koruma duvarı kaldırılmamış, kucuksaat.com kaldırım işgalinin bitirilmesi için yetkilileri göreve davet etmişti.

26384-001.jpg

Gün içerisinde ve özellikle akşam saatlerinde yürüyüş için kaldırımı kullanan yayalar, inşaatı çevreleyen çinkodan dolayı bu alanda zor anlar yaşıyor. İnşaat önünde iki kişinin yan yana yürüyememesi nedeniyle, yayalar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yolunu kullanmak zorunda kalıyor. 

Haber merkezimize gelen birçok şikayette de belirtildiği gibi, inşaat önünde bisiklet yoluna giren yayalar ile bisiklet sürücülerinin ufak çaplı kazalar yaşamakta.

whatsapp-image-2022-07-04-at-14-39-23.jpeg

Öte yandan kentte kısa bir süre önce faaliyete giren ve karayolunu kullanması yasaklanan elektrikli scooter kullanıcıları da bahse konu inşaat önündeki kaldırımın daraltılmasından dolayı yaya ve bisiklet sürücüleri ile kazalar yaşıyor.

Kucuksaat.com, kaldırımın inşaat alanından çıkartılıp asıl sahipleri olan yayalara, bisiklet ve scooter sürücülerine teslim edilmesi noktasında çözüm üretilmesi için yetkilileri göreve davet ediyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.