1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Şaban Acar'ın elinden o yetki alındı..!
Şaban Acar'ın elinden o yetki alındı..!

Şaban Acar'ın elinden o yetki alındı..!

Karalar'dan Sözlü'nün 1 numarasına ilk darbe!

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı'ndan başkanlık makamına gönderilen yazı ile Şaban Acar'ın imza yetkisi alındı.

'Yetki Devri' konulu başlık ile gönderilen yazıda "Kurum adına yapılacak olan tüm protokol ve sözleşmelerde ikili imza ile Genel Sekreter Yardımcısı Türkan Eşli ve 1. Hukuk Müşaviri Avukat Ali Akıncı'nın yetkili kılınması hususu" Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın 'Olur'una sunuldu.

d-copy.png

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Sözlü, Karalar'ı ima ederek söylediği "Ben ve ekibim bu kenti kötü yönettiysek neden hala benim ekibimle çalışıyorsun" çıkışıyla ses getirmişti. 'Sözlü'nün kara kutusu' olarak bilinen Şaban Acar'ın imza yetkisini elinden alınması Karalar'dan Sözlü'ye verilen en büyük cevap olarak büyükşehir koridorlarında konuşuluyor.

Yeni imza yetkililerinden Türkan Eşli, Karalar'ın Seyhan Belediyesi döneminde 'A Takımı'nda yer alırken, Avukat Ali Akıncı'yı ise kamuoyu 10 avukata açılan 'Üst arama davası' ile tanımıştı. Diğer 9 sanık avukatla birlikte beraat eden Akıncı, yırtık ceketi ile duruşmaya gelip ceketini mahkeme heyetine göstererek, “Kapıları kapatsalar tünel kazıp yine adliyeye girerim” demişti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.