1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Samsun’da ki Cani Tutuklandı
Samsun’da ki Cani Tutuklandı

Samsun’da ki Cani Tutuklandı

Samsun'da eski eşini, çocuğunun gözü önünde döven şahıs tutuklandı

A+A-

Samsun’da boşandığı eski eşini çocuğunun gözü önünde sokak ortasında tekmeler atarak hastanelik eden şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Samsun'un Canik Belediyesi önünde dün gece saat 21.00 sıralarında kızının yanında eski eşini darbeden İbrahim Zarap'ın, baygın halde şiddet görmeye devam eden 25 yaşındaki Emriye M.’yi defalarca tekmelediği kameraya yansımıştı.

Küçük kızın 'anne' çığlıkları arasında kaydedilen görüntülerin ardından vatandaşlar İbrahim Zarap'a müdahale etmişti. Genç kadın özel bir hastanedeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bugün erken saatlerde adliyeye götürülen İbrahim Zarap'la ilgili karar çıktı.

Olaydan sonra polis tarafından gözaltına alınan İbrahim Zarap., Irmak Polis Merkezindeki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye ifade veren İbrahim Zarap’ın tutuklanmasına karar verildi. Tutuklanan İbrahim Zarap, adliye çıkışı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek burada Kovid-19 testi yapıldıktan sonra Samsun Kapalı Cezaevine gönderildi.

ZARAP İFADESİNDE ŞİKAYETÇİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

İbrahim Z.’nin verdiği ifadede, "Pazardan eve geldim. Evde alkol aldım. Eski eşim çocuğumu göstermek için eve getirdi. Eski eşim ’bir daha çocuğu göstermeyeceğini’ söyledi. Tartıştık ve kavga çıktı. Kavga ve tartışma sokakta devam etti. Olaydan sonra beni darp ettiler. Darp edenlerden şikayetçiyim" dediği ileri sürüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.