1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sarıçam’da toprak kaydı: Yol çöktü, su hattı hasar gördü
Sarıçam’da toprak kaydı: Yol çöktü, su hattı hasar gördü

Sarıçam’da toprak kaydı: Yol çöktü, su hattı hasar gördü

Adana'da bir haftadır etkili olan yağışlar nedeniyle yolda heyelan meydana geldi. Yolun yarısı çökerken, içme suyu hattı da zarar gördü.

A+A-

Kentte aralıksız devam eden yağışlar zemini yumuşattı. Bu nedenle Sarıçam ilçesine bağlı Bayramhacılı Mahallesi'nde yolun bir kısmında çökme meydana geldi. Yolun yarısının kullanılamaz hale gelmesi üzerine trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaya başlandı.

aw669458-05.jpg

Heyelan nedeniyle içme suyu borusunun da zarar gördüğü öğrenilirken, yolun bazı bölümlerinde ise çatlakların oluştuğu görüldü. İçme suyu hattı zarar gördüğü için mahalleye su verilemedi. Yeni çökmelere karşı ekipler bölgede güvenlik önlemleri aldı.

aw669458-07.jpg

Yetkililer, yolun tamamen ulaşıma kapanmaması için çalışmaların sürdüğünü belirtirken, hasar gören içme suyu hattının da onarılması için ekiplerin çalışması sürüyor.

aw669458-08.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.