1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seçimlere bir hafta kaldı ve burası Turgut Özal Bulvarı
Seçimlere bir hafta kaldı ve burası Turgut Özal Bulvarı

Seçimlere bir hafta kaldı ve burası Turgut Özal Bulvarı

Çukurova'da vatandaşların önünden geçerken korktuğu yıkılmayı bekleyen ağır hasarlı binalar, reklam panosu haline gelirken, adayların bu konuda siyaset üretememesi de dikkat çekiyor

A+A-

6-7 Şubat depreminde Adana'nın en işlek, en itibarlı bulvarları arasında yer alan Çukurova'daki Turgut Özal Bulvarı üzerinde çok sayıda ağır hasarlı bina yıkılmayı bekliyor.

Turgut Özal - Uğur Mumcu Bulvarı kesişiminde yer alan Kademoğlu Camisi karşısında, Turgut Özal Bulvarı üzerindeki ağır hasarlı bina mesken sahipleri tarafından depremden sonra boşaltılmasına rağmen binanın yıkımı bir türlü gerçekleşmedi.

61b18690-b980-42bd-b710-5a253e3c7e37.jpeg

HURDACILARA VERİLDİ, UYUŞTURUCU MEKANI OLDU

Hurdacılara verilen ve tüm gerekli malzemelerin söküldüğü binanın alt katında bulvara cephesi bulunan boş dükkan, görsel bir rezalet olarak göze çarparken, metruk bina uyuşturucu kullananların da mekanı haline geldi.

a91ce368-77a5-435a-abdf-9f150a6cf427.jpeg

Boş dükkan içerisinde bulunan cam kırıkları ve kriminal şahısların uğrak noktası haline gelen bina önünden gece saatlerinde geçenler korku dolu anlar yaşıyor. Öte yandan gün içerisinde binlerce kişinin yürüdüğü yol olası bir deprem halinde tehlikeye davet çıkarmaya devam ediyor.

a91ce368-77a5-435a-abdf-9f150a6cf427-001.jpeg

Bölgede yaşayanlar binanın bir an önce yıkımının gerçekleştirilmesini talep ediyor.

baa653f7-2f8b-428d-b5d1-543c05075e52.jpeg

SİYASETÇİLER GÖRMEZDEN GELİYOR, SEÇMEN GÖRECEK Mİ?

Adana'da birçok ilçede seçim çalışmaları devam ederken, yarışın en çetin yaşanacağı görülen Çukurova'da yıkılmayan binalara seçim afişleri asılarak deprem korkusunu halen üzerinden atamayan seçmenle adeta dalga geçiliyor.

Mevcut belediye yönetimi yıkım için beklenen hasarlı binaları "reklam panosu" olarak görürken, ilçeyi 5 yıl yönetmeye talip adaylar ise ağır hasarlı yıkılmayı bekleyen binaları adeta görmezden gelmesi adayların siyasi vizyon ve perspektifini ortaya koyuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.