1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Sel felaketinde bile bir araya gelemeyecek kibirdesiniz"
"Sel felaketinde bile bir araya gelemeyecek kibirdesiniz"

"Sel felaketinde bile bir araya gelemeyecek kibirdesiniz"

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay'ın CHP Adana Milletvekillerini işçi çıkışları noktasında eleştirmesi sonrasında CHP Adana cephesinden yanıt geldi

A+A-

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, gündemden düşmeyen işçi çıkışları noktasında CHP Adana Milletvekillerini sert bir dille eleştirmesi sonrasında CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut'tan il başkanı Ay'a yanıt geldi.

Bulut'un Ay'a cevaben yaptığı açıklama şu şekilde;

"AKP Adana’nın yeni ve heyecanlı il başkanının attığı twitlerden anlaşılıyor ki; hükümetin kendisi ile başladığını sanıyor. Adana’da işsizlik rekorları kıran kendi hükümetleri. Sizi bilmem ama biz Temsa ve Türk Harb iş işçilerinin elbette ziyarete gittik. Yine gideriz"

"Adana’yı bu hale getirenlerin pişkinliğine diyecek lafımız çok. Önce iktidar il başkanı olarak bitmeyen yatırımlara el atın, üvey evlat muamelesinden yaşadığımız şehri çıkartın. 18 yıldır yapmadığınız yeni istihdam alanları yaratın. Çiftçiye sanayiciye turizme destek verin"

"Adana tüm gelişmişlik kriterlerinde hep geriliyor bari Belediyelerimizin yaptığı olumlu çalışmaları eleştirmeyi bırakın destek verin aynı şehirde yaşıyoruz. Sizde Adana’dan Adanalıdan taraf olun."

"Büyükşehir belediyesinde işten çıkarılan personele ilişkin Büyükşehir Belediye başkanı defalarca açıklama yaptı. Siz de sözlü döneminde partinizin sözlü dönemine ilişkin eleştirilerini bir okuyun derim. Gelin metro borcunu üstlenin, kredi engelini kaldırın"

"Hükümet sizsiniz Adanamıza yeni projeler kazandıralım yeni istihdamları birlikte sağlayalım. Siz daha sel felaketinde bile bir araya gelemeyecek kibirdesiniz. Partimizin genel başkan yard.’na devlet protokolü yaptıran meclisin 1. Partisinin il başkanı olarak tarihe geçtiniz."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum