1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Selef Hüseyin Sözlü'den halefi Zeydan Karalar'a: Emek hırsızlığı, yazıklar olsun
Selef Hüseyin Sözlü'den halefi Zeydan Karalar'a: Emek hırsızlığı, yazıklar olsun

Selef Hüseyin Sözlü'den halefi Zeydan Karalar'a: Emek hırsızlığı, yazıklar olsun

Saimbeyli'de atık su arıtma tesisinin açılışını gerçekleştiren Karalar'a Sözlü'den eleştiri geldi

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Saimbeyli Atık Su Arıtma Tesisi açılış törenini eleştiren açıklamada bulundu.

Karalar'ı eleştiren Sözlü, "Emek hırsızı , proje fakiri CHP zihniyeti maalesef bu. Kendilerinin bir önceki dönemde hayır deyip Büyükşehir Meclisi'nde reddettikleri projeyi kendileri yapmış gibi övünerek açmaları yokmu.? Finansmanı sağlayan Ilbank 'ı , ve projenin gerçekleştiği arsayı tahsis eden Saimbeyli ilçesi belediye başkanı Mustafa Şahin Gökçe'yi bile davet etmeyen düşük profilli zihniyet. Yazıklar olsun." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Sözlü döneminin ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Yüksel Durna da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "2015 yılında Hüseyin SÖZLÜ başkanın talimatı, Mustafa Şahin Gökçe nin destek ve gayreti mesai arkadaşlarımın çaba, gayretimizle İLBANK %50 si hibe %50 si uzun vadeli kredi ile yapılmak üzere projelendirildi. Dönemin CHP meclis Grubu RET oyu vermişti. Buna rağmen 2018 yılında İLBANK tarafından ihalesi yapılıp inşaatı başlanarak ortak kontrollük ile bugün itibariyle inşaatı tamamlanmıştır. Bu aşamalarda hiç bir emek, katkı ve imzası olmayanların Emek hırsızlığı yapmasına gerek yok !.. Şeref madalyamız olan bu projede imzası ve emeği olan herkese teşekürler.." sözleriyle Sözlü'ye destek verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.