1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sertaç Durak'tan Saadettin Aslan'a yanıt!
Sertaç Durak'tan Saadettin Aslan'a yanıt!

Sertaç Durak'tan Saadettin Aslan'a yanıt!

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan'ın meclis kürsüsünden ortaya koyduğu iddialara Sertaç Durak cevap verdi.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi Temmuz oturumunda kürsüde konuşma yapan Karaisalı Belediye Başkanı Sayın Saadettin Aslan'ın, Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Sertaç Durak hakkında ortaya koyduğu iddialar sonrasında Sertaç Durak, Aslan'a yanıt verirken kamuoyunu bilgilendiren açıklamada bulundu.

Başkan Aslan'ın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı, meclis üyelerini, izleyicileri ve medya mensuplarını yanlış bilgilendirdiğini söyleyen Sertaç'ın açıklaması şu şekilde:

Adana’mızın yaylalarından olan Kızıldağ’da başkanımız Zeydan Karalar’ın destekleri ile sürekli hizmet verilmektedir.
Ben büyükşehir meclis üyesiyim, Sayın Aslan’ın bahsettiği mesele tamamen yanlış bilgiye dayanmaktadır.
Şöyle ki;
Kızıldağ’da vatandaşlarla görüşüp, sorunlarını dinleyip, çözüm üretmeye çalışırken birkaç vatandaşımız Karaisalı Belediye Başkanı Aslan'ın "Hizmet etmediğini"söyleyince, Ben vatandaşımıza seçim bitti değerli hemşehrim şimdi birlik, beraberlik ve hizmet etme zamanı. Karaisalı Belediye Başkanımızın da imkanlar dahilinde yardımcı olduğunu belirttim. Demek ki benim lafımı tersten anlayanlar Sayın Aslan'ı yanlış bilgilendirmiş. Her zaman yaptığımın ve söylediğim sözümün arkasındayım ama söylemediğim, söylemekten hicap duyacağım bir lafı da kabul etmem mümkün değildir.

Gönül isterdi ki Sayın Aslan beni arayıp sorsaydı. Ayrıca Durak Ailesi kimsenin malını gasp etmez, çalmaz, kimseye de düşmanlık yapmaz. Amcam Aytaç Durak Adana’ya 50 yıl bürokratlık ve siyaseten hizmet etmiştir. Toros Dağlarına milyonlarca senedir tohumu ekmiş, hem ülkemiz de hem Dünya çapında erozyonu önlemede aldığı tedbirlerle milletimizin takdirini kazanmıştır. Ayrıca Kızıldağ bizim ailemizin yüz yıldan fazla çıktığı ecdadımızın yaylasıdır.

Sayın Başkanın Ailemiz için söylediği sözleri, kendisine iade ediyorum.
Kamuoyuna Saygıyla
M. Sertaç Durak

9730.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.