Adana Büyükşehir’in ücretsiz kurs merkezi kayıtları başladı

Adana Büyükşehir Belediyesi, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile YKS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik ücretsiz kurs merkezleri için kayıt sürecini başlattı.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere eğitim desteği sunmak amacıyla hizmet veren ücretsiz kurs merkezlerinde yeni dönem kayıtları başladı. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile YKS’ye hazırlanan öğrencilerin yararlanabileceği kurs merkezleri, başarı yolculuğunda gençlere destek olmayı hedefliyor.

Kayıtların 29 Haziran Pazartesi günü itibarıyla başladığı duyurulurken, öğrencilerin geleceğe daha güçlü hazırlanması için ücretsiz eğitim imkânı sunulacağı belirtildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla kurs merkezlerinde eğitim desteğinin sürdürüleceği ifade edildi. Öğrenciler ve veliler, ücretsiz kurs merkezlerinden yararlanmak için kayıt süreci kapsamında başvuru yapabilecek.

EĞİTİM Haberleri

Adana dahil 4 ilde e-YDS heyecanı başlıyor
Milyonların gözü ÖSYM’de: YKS’de tartışmalı sorular iptal edilecek mi?
Çukurova KYK öğrencilerinden yurt isyanı
YKS’de AYT oturumu sona erdi
ÇÜ Hukuk öğrencilerinden tepki: “Adalet talep etmek ayrıcalık değil, haktır”