Adana Ticaret Odası’nda 2022-2026 dönemi sona erdi

Adana Ticaret Odası (ATO), 2022-2026 dönemini Meclis ve Meslek Komitelerinin son toplantılarıyla tamamladı. Dönem boyunca yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantılarda, görev yapan üyelere katkılarından dolayı teşekkür edildi.

ATO Meclisi, 2022-2026 Döneminin son olağan toplantısını Meclis Başkanı İsmail Acı başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda, Odanın faaliyetleri, gündem maddeleri, sektörlerin gündemindeki gelişmeler ile Adana iş dünyasının talep ve beklentileri değerlendirildi.

Toplantının ardından, 2022-2026 Döneminde görev yapan Meclis Üyelerine, Odaya ve Adana iş dünyasına sundukları katkı ve hizmetler dolayısıyla plaket takdim edildi.

Meslek komiteleri son müşterek toplantısını gerçekleştirdi

ATO Meslek Komitelerinin 2022-2026 Dönemi son Müşterek Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bayram başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, Meslek Komitelerinin dönem içerisindeki çalışmaları değerlendirilirken sektörlerin gündemindeki gelişmeler, üyelerin talepleri ve Adana iş dünyasının beklentileri ele alındı.

Komite başkanları ve üyelerine teşekkür

Meslek Komitelerinde 2022-2026 Dönemi boyunca görev yapan Komite Başkanları ve Üyelerine, Odaya ve Adana iş dünyasına sundukları katkılar ve özverili hizmetleri dolayısıyla teşekkür edildi.

Dönem sonu kapsamında, Oda Organ Üyelerinin katılımıyla 2022-2026 Dönem Sonu Çalışma Yemeği düzenlendi. Dönem boyunca Odanın çalışmalarına katkı sunan Organ Üyelerinin bir araya geldiği yemekte, geride bırakılan dönem değerlendirilirken birlik ve beraberlik mesajları verildi.

GÜNDEM Haberleri

Çukurova Üniversitesi ile ADASO’dan sanayiye yapay zekâ destekli çözüm
Başkan Vekili Tarık Özünal, ABD Adana Konsolosu Mehler'i ağırladı
Adana’da okul kantinlerine sıkı denetim: Yasaklı ürünler satıştan kaldırıldı
Adana’da motosiklet kazasında yaralanan Alper İnce, 26 gün sonra hayatını kaybetti
Adana’da iki araca silahlı saldırı: Şüpheliler 45 saatlik kamera kaydıyla yakalandı