Adana'da genç kız yıl boyunca hazırlandığı KPSS'ye son anda yetişti

Adana'da Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) için kapıların kapanmasına saniyeler kala genç kız sınava koşarak son anda yetişti.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Adana'da da KPSS'ye girecek binlerce aday okulların yolunu tuttu. Adaylar detaylı üst araması ve kimlik kontrolünün ardından içeriye alındı.

Saat 10.00 itibarıyla okullarda kapılar kapatıldı.
Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde sınava giren bir aday ise kapıların kapanmasına saniyeler kala sınava koşarak son anda yetişti.

Saat 10.15'te ise sınav saatinin gelmesiyle birlikte memur olmak isteyen çok sayıda aday sınav salonlarında ter dökmeye başladı.

Mühendislik okuduğunu ve ilk kez KPSS heyecanı yaşadığını belirten Ahmet Burak Türkoğlu, "Heyecan var. Ama sınavla alakalı biraz tedirginim. Allah'ın izniyle güzel geçeceğini düşünüyorum. Yeterince çalışabildim, o konuda bir sıkıntı yok" dedi.

EĞİTİM Haberleri

Adana’da 32 derslikli ortaokul için ihale yarın yapılacak
Seyhan İstiklal Anadolu Lisesi’nde temizlik projesi: 11-D sınıfı yüzde 94,1’le öne çıktı
Adana’da bilim ve teknoloji projeleri için gönüllü öğretmen aranıyor
Adanalı üniversite öğrencilerinden TEKNOFEST 2026’da 5 ödül
Kozan’da İlköğretim Haftası kutlandı