Adana’da görev yapan ikili Mardin’de buluştu

Eski Adana Valisi Mahmut Demirtaş, PDFK Başkanı Av. Mehmet Sağlam ve yönetim kurulu üyelerini Mardin'de misafir etti

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu haftalık toplantısını dün Mardin’de gerçekleştirdi.

PFDK Başkanı Av. Mehmet Sağlam, geçtiğimiz dönem Adana’da görev yapan Mardin Valisi ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş’ı ziyaret ederek 01 numaralı milli takım formasını hediye etti. Forma da plakası da anlamlıydı. 

PFDK yönetimi Mardin’deki sportif tesis ve alanlarda incelemelerde de bulundu. 

Ayrıca Vali Demirtaş, PFDK Başkan ve üyelerini güzel bir misafirperverlikle ağırladı, kentin otantik bölgelerini gezdirdi.

Toplantı güzel bir fotoğrafla son buldu.

Bilindiği üzere PFDK Başkanlığı öncesinde Sağlam, Adana'da Refah Partisi başta olmak üzere farklı siyasi partilerde görevde bulundu. Kısa bir dönem AK Parti Adana İl Başkanlığı görevini de yürüten Sağlam, daha sonra AK Parti Adana Milletvekilliği adayları listesinde de yer aldı.

GÜNDEM Haberleri

Mustafa Nuri Çomu üst üste ikinci kez Türkiye’nin en güçlü 4’üncü genç CEO’su oldu
İSO 500 listesinde Adana’dan 16 sanayi kuruluşu yer aldı
Cumhurbaşkanlığı Mülki İdare Kararnamesi yayınlandı; Adana’dan kimler gitti, Adana’ya kimler geldi? İşte tüm detaylar!
Adana’da termometreler 36 dereceyi gösterdi
Burhanettin Bulut ve 8 milletvekilinin CHP üyeliği silindi