Adana’da kahvehaneye silahlı saldırı: 3 kişi yaralandı

Adana’da yüzünü kapüşonuyla gizleyen bir şüpheli, kahvehaneye girerek rastgele ateş açtı. Saldırıda 3 kişi yaralanırken, şüpheli olay yerinden kaçtı.

Olay, Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi’nde bulunan bir kahvehanede meydana geldi. İddiaya göre, yüzünü kapüşonuyla gizleyen kimliği belirsiz bir şahıs, kahvehaneye girerek tabancayla içeride bulunanlara doğru rastgele ateş açtı. Şüpheli, saldırının ardından hızla olay yerinden kaçtı.

Açılan ateş sonucu kahvehanede bulunan 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra 3 kişiyi kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alırken, Olay Yeri İnceleme ekipleri kahvehanede ve çevresinde delil çalışması yaptı. Ekipler, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

GÜNDEM Haberleri

Yedigöze İçme Suyu Projesi çalışmalarında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti
Adana’da sıcağın boyutu: Asfaltta yumurta pişti
Adana’da birlikte yaşadığı erkeğin şiddetine maruz kalan kadın yardım istedi
Adana’da 52 yıllık yorgancı mesleğinin geleceğinden endişeli: “Bu mesleği çocuğuma bile öğretemedim”
Adana’da Huzur ve Güven uygulaması: 62 aranan şahıs yakalandı