Adana’da kırmızı ete zam yok

Yaklaşan yeni yıl öncesi Adana Kasaplar Odası, kemikli koyun ve dana etini 300 TL'ye, kuşbaşı eti ise 350 TL'ye sabitledi. Oda, yaklaşan yeni yıl öncesi esnafa "zam yapmama" tebligatı gönderdi.

Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, vatandaşlara ucuz ve kaliteli et yedirmeyi istediklerini belirterek, "Adana'da kırmızı ete zam yapılmadı. Yeni yıldan sonra gelen zamlara göre değerlendirme yapacağız. Fiyatların tamamını vermesi Türkiye Kasaplar Federasyonu'na aittir" dedi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Adana Kasaplar Odası Başkanı Murat Saruhan Yağmur, vatandaşlara ucuz ve kaliteli et yedirmeyi istediklerini belirterek, "Adana'da kırmızı ete zam yapılmadı. Yeni yıldan sonra gelen zamlara göre değerlendirme yapacağız. Fiyatların tamamını vermesi Türkiye Kasaplar Federasyonu'na aittir" dedi.

"Marketler denetlenmeli"

İstanbul başta olmak üzere birçok metropol şehirde fiyatların 700-800 liradan seyrettiğini anlatan Yağmur, "Böyle fiyatlar Adana'da yok. Yapılan fahiş fiyat zamlarını marketler yapıyor. Marketlerin et reyonları kapatılmalı eğer kapatılmıyorsa da denetlenmeli. 700-800 lira gibi fiyatlar yok" ifadelerini kullandı.

EKONOMİ Haberleri

Sunar Mısır Paris'te sahneye çıktı: Fi Europe 2025'te küresel müşterisiyle buluştu
Kira krizi derinleşiyor: İşte Türkiye’de en uygun kira sunan 15 il
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? SGK uzmanı rakam verdi!
TOKİ Adana Tufanbeyli Kura Sonuçları Açıklandı! Hak Sahipleri Belli Oldu
Üretime dokunmuşlardı! Abdioğulları Adana’nın kalbine de dokunacak!