Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezinde verilen konferansta Akademisyen Yazar Bahar Eriş, anne-babalara çocuklarının içinde keşfedilmeye değer yeteneklerin ortaya çıkarılmasına katkı verecek bilgiler aktardı.
Ücretsiz olarak gerçekleştirilen konferansta konuşan Eriş, kazanılmış özgüvenin, balon özgüvenden farklı olarak çaba, bilgi ve beceriyle elde edilen somut sonuçlardan elde edildiğini aktardı. Çocuğu pohpohlamak ya da işini kolaylaştırmanın veya onun yerine işini yapmanın doğru olmadığını ifade eden Eriş, “Çocuğun işini kolaylaştırmak yerine, potansiyelini performansa çevirecek beceriler kazandırmak en doğru olandır” dedi.
Anne ve babaların sorularını da yanıtlayan Akademisyen Yazar Bahar Eriş’e konferans sonunda Başkan Akif Kemal Akay tarafından plaket sunuldu.
EĞİTİM Haberleri
Çukurova Üniversitesi’nde Globalfest 2026 kültürleri bir araya getirdi
Türk Eğitim-Sen’den Çukurova Üniversitesi Rektörü Beriş’e ziyaret
Eyleme katılan öğretmenlerin öğrencileri okuldan geri döndü
ATÜ Rektörü Sözen: "Ülkemize değer katmaya devam edeceğiz"
Adana'da 4 ve 5. sınıf öğrencilerine uluslararası standartlarda ücretsiz deneme sınavı