"Büfeler kaldırılmalı, yeşil alan halkın olmalı"

CHP Adana Büyükşehir ve Seyhan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Fidan Vursavuş, yeşil alanlara dikkat çekti.

 

Seyhan Belediye Meclis oturumunda söz alan Vursavuş yaptığı konuşmada, “Yeşil alanlarımızı nasıl attırabiliriz diye tüm partilerdeki meclis üyesi arkadaşlarımızla konuşuyoruz. Yeşil alanlarımızı halkın kullanamadığını, büfelerin işgal ettiğini görmekteyiz. Ben bir Adanalı olarak bu durumdan çok rahatsızım. Büfelerin yeşil alan işgali konusunda bir düzenleme yapılamıyorsa, büfeler kaldırılmalı. Konu ile ilgili yaptığım araştırmalarda, encümende 3 yıllığına verilen kiralarda belediyeye kaynak yaratacağız diye vatandaş yeşil alanlardan faydalanamayacaksa bu uygulamaları yeniden tartışmamız gerektiğini düşünüyorum." dedi.

KİRAYA VERME İŞİNİ DURDURMAMIZIN VAKTİ GELDİ

Konuşmasına devam eden Vursavuş, "Hatta daha ileri giderek şunu söylemek istiyorum, yeşil alanlarımızın kiraya verme işini tamamen durdurmamızın vakti geldi. Bir ay sonra görev süremizin yüzde 10’unu doldurmuş olacağız. Dönem süremizin sonuna geldiğimizde en azından büfelerin artmadığını, düzene girmiş olduğunu sağlamamız gerektiğini ifade ediyorum.” ifadelerini kullandı.

GÜNDEM Haberleri

Büyükşehir'den ''Boş kart'' iddiaları hakkında açıklama geldi! Marketin yetkisi iptal edildi
Adana’da işgale karşı mücadele başladı: Çatalan Barajı çevresindeki işgal ve kaçak yapılar için de mücadele başlayacak mı?
Seyhan Belediyesi'nde uzlaşı sağlandı: Ödemeler başladı
Sevil Aydar ''Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.''
Kozan’da arıların korunmasına yönelik çalışma başlatıldı