Deri koltuklar gitti, spor sandalyeler geldi

Geçen hafta Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in makamına haciz geldi. Makam odasındaki deri koltuklar yerini spor sandalyelere bıraktı.

Geçen hafta (28.01.2025) Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in makam odasına haciz geldi. Seyhan Belediyesi'nin geçmiş dönemden kalan müteahhit firmalara olan borçlarından dolayı icra işlemi başlatıldı. İcra işlemi nedeniyle Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin'in makam odasında masa harici her şey paketlenerek haczedildi. Bu işlem sonrası Başkan Oya Tekin, Seyhan Belediyesi önünde Belediye Başkanları, Milletvekilleri, İl Başkanı ve Partililer ile birlikte miting düzenleyerek yapılan işleme tepki gösterdi.

BAŞKA BİRİMLERDEN SANDALYELER GELDİ!

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, haciz işlemi sonrası boş kalan makam odasına yeni mobilyalar almadı. Belediye'ye ait birimlerden değişik model ve renkte eski sandalyeler makam odasına getirildi. Uyumsuz renkleriyle göze çarpan sandalyeler ilk misafirlerini ağırladı.

Hacizden önceki koltuklar;

Hacizden sonraki koltuklar;

SİYASET Haberleri

Eren Yıldırım'dan Yüreğir Başkan Vekili Adayı Tarık Özünal'a veri hırsızlığı suçlaması
Etimesgut Belediyesi’ne operasyon: Erdal Beşikçioğlu dahil 52 kişi gözaltına alındı
Yeni Parti Adana Milletvekili Ayhan Barut: “İflaslar arttı, herkes borca battı”
Ahmet Davutoğlu’ndan Gelecek Partisi kararı: “Parti siyasetinden çekiliyoruz”
Yeni Parti Adana Milletvekili Orhan Sümer: “Balcalı Hastanesi için artık yeter, tükendik”