Hayallerindeki oyuncakları yaptılar

Öğrencilerin aileleriyle yaptığı oyuncaklar dezavantajlı bölgelerdeki çocuklara dağıtıldı

Adana'da öğrenciler ve ailelerinin işbirliğinde tasarlanan oyuncaklar dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilere dağıtıldı.
"Hayalimdeki oyuncak" adlı e-twinning projesiyle 4-7 yaş çocuklarının öğrenme, karar verme, işbirliği, sıralama, düzenleme , yardımlaşma gibi değerlerin çocuklara kazandırılması ve benimsetilmesi hedeflendi.

Çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini sağlayarak, onların gelişimine katkıda bulunan proje kapsamında çocuklar hayal ettikleri oyuncaklarıyapmak için harekete geçti.

Çukurova İMKB İlkokulu, Öğretmen Ayfer Doğruyol İlkokulu ve Ahmet Karabucak İlkokulunda öğrenciler hayal edip oyuncakları tasarladı çizdi ve ailelerinin iş birliğinde tasarımlarını oyuncak haline getirdiler.

Oyuncaklar daha sonra dezavantajlı bölge olarak belirlenen, Yüreğir Goncagül Anaokulu ve Seyhan Hafsa Sultan Anaokulu öğrencilerine hediye edildi.

EĞİTİM Haberleri

Adana’da 32 derslikli ortaokul için ihale yarın yapılacak
Seyhan İstiklal Anadolu Lisesi’nde temizlik projesi: 11-D sınıfı yüzde 94,1’le öne çıktı
Adana’da bilim ve teknoloji projeleri için gönüllü öğretmen aranıyor
Adanalı üniversite öğrencilerinden TEKNOFEST 2026’da 5 ödül
Kozan’da İlköğretim Haftası kutlandı