Kaymakam Ozan Onu’dan Karataş Belediyesine ziyaret

Karataş’a yeni atanan Kaymakam Ozan Onu, Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş’ı makamında ziyaret etti. Görüşmede ilçeye yönelik hizmetler ve kurumlar arası iş birliği ele alındı.

Karataş Kaymakamı Ozan Onu, göreve başlamasının ardından Karataş Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş ile bir araya geldi.

Belediye binasında gerçekleştirilen görüşmede, ilçenin gelişimine yönelik yürütülen çalışmalar, kamu hizmetleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilebilecek ortak projeler değerlendirildi.

Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Kaymakam Ozan Onu’ya yeni görevinde başarılar diledi. Karataş’a hizmet konusunda kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Kaymakam Ozan Onu da ilçe halkına daha etkin hizmet sunulması amacıyla kamu kurumları ve belediye ile uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ardından sona erdi.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da orman yangınlarına karşı hazırlıklar masaya yatırıldı
Kozan’da 30 yıldır beklenen yol için ilk kazma vuruldu
10. Adana Lezzet Festivali için stant başvuruları başladı
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nden Kahramanmaraş’a vefa ve dayanışma çıkarması
Adana’nın da aralarında bulunduğu 15 ilde siber suç operasyonu: 185 şüpheli yakalandı