1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ATO Meclis Başkanı İspir: “Nefes Kredisi iş dünyasına güç katacak”
ATO Meclis Başkanı İspir: “Nefes Kredisi iş dünyasına güç katacak”

ATO Meclis Başkanı İspir: “Nefes Kredisi iş dünyasına güç katacak”

ATO Meclis Başkanı Fatih İspir, 3 Kasım’da başvuruları başlayacak TOBB Nefes Kredisi’nin işletmelerin finansmana erişimine katkı sağlayacağını belirtti. Program kapsamında firmalara 5 milyon TL’ye kadar kredi imkânı sunulacak.

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Kredi Garanti Fonu (KGF) ve bankaların iş birliğiyle hayata geçirilen TOBB Nefes Kredisi yeniden devreye alınıyor.

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı Fatih İspir, kredi desteğinin özellikle finansmana erişimde güçlük yaşayan işletmeler açısından önemli olduğunu belirterek, üretimin devamlılığı ve istihdamın korunması için uygun finansman kaynaklarının kritik rol oynadığını ifade etti.

Firma başına 5 milyon TL’ye kadar kredi

İşletmelerin faaliyetlerini sürdürebilmesi, üretim kapasitesini koruyabilmesi ve yatırımlarına devam edebilmesi için finansmana erişimin önemine dikkat çeken İspir, TOBB Nefes Kredisi’nin iş dünyasının ihtiyaçlarına katkı sunacağını söyledi.

3 Kasım Salı günü başlayacak başvurular kapsamında firma başına 5 milyon TL’ye kadar kredi kullanılabileceğini belirten İspir, sağlanacak finansmanın üretimden istihdama, yatırımlardan işletmelerin günlük faaliyetlerine kadar birçok alanda destek sağlayacağını kaydetti.

İmalat yapan işletmelere dev istihdam desteği | Noyan Doğan Köşe Yazısı - Hürriyet Haberler

“Üretim, istihdam ve yatırım için bu kredi çok önemli”

ATO Meclis Başkanı Fatih İspir, kredi programının yeniden hayata geçirilmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere sürece katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür eden İspir, “Üretim, istihdam ve yatırım için bu kredi çok önemli. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

İspir, TOBB Nefes Kredisi’nin Adana’daki işletmeler ve iş dünyası için hayırlı olmasını diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.