MHP’den Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili açıklama

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, partinin bu hafta yapılması beklenen grup toplantısının Devlet Bahçeli’nin yakalandığı öksürük rahatsızlığının devam etmesi sebebiyle iptal edildiğini belirtti.

"Maksatlı ve kötü niyetli spekülasyonlar üretilmeye teşebbüs edilmiştir"

Yalçın, "Hâl böyleyken bazı müzmin çevrelerce Sayın Genel Başkanımızın rahatsızlığına dair kamuoyunda asılsız dedikodular dolaştırılmaya başlanmış, maksatlı ve kötü niyetli spekülasyonlar üretilmeye teşebbüs edilmiştir." dedi.

"Çok yönlü tıbbi test ve değerlendirmeler sürmektedir"

Alınan sağlık tedbirleri ve sürdürülen tedaviye rağmen Bahçeli’nin öksürüğünün geçmemesi üzerine, hekimlerin daha ileri tetkikler yapılması tavsiyesinde bulunduğunu belirten Yalçın, "Söz konusu rahatsızlığın kalıcı tedavisine yönelik çok yönlü tıbbi test ve değerlendirmeler sürmektedir. Sayın Genel Başkanımızın sağlığı yerindedir." ifadelerini kullandı.

SİYASET Haberleri

Abdullah Doğru, Kızılcahamam’daki strateji toplantısına katıldı
MHP Adana’da devir teslim gerçekleşti: Eski Başkan Yusuf Kanlı törene katılmadı
Orhan Sümer, Adana genelinde yaşanan elektrik kesintilerini meclise taşıdı
Çukurova Belediyeler Birliği’nde Bilal Uludağ yeniden başkan seçildi
MHP Adana İl Teşkilatı görevden alındı: Yeni il başkanı Hakan Yıldırım oldu!