Montella: "Bizim için lig şimdi başlıyor"

Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-0’lık Antalyaspor galibiyetinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Adana Demirspor, deplasmanda Antalyaspor’u 3-0’lık skorla geçti. Maç sonu basın toplantısında konuşan Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Vincenzo Montella,

karşılaşma öncesi takımını çok istek ve arzulu bir takıma karşı oynayacakları konusunda uyarıda bulunduğunu söyledi. Attıkları erken golle maça çok iyi başladıklarını belirten Montella, "Rakibimizin ilk kırmızı kartı sonrası takımımı hiç beğenmedim. Çok yavaş oynadık ve o dakikalarda zorlandık. Bizim yediğimiz kırmızı karttan sonra ise aslında daha iyi oynadık" dedi.Çok değerli bir galibiyet aldıklarını da sözlerine ekleyen Montella, "Taraftarımızı ve başkanımızı mutlu ettiğimiz için mutluyuz. Aslında bizim için lig şimdi başlıyor" ifadelerine yer verdi.

SPOR Haberleri

Adana Demirspor-Elazığspor maçı sonrası taraftarlara özel otobüs seferleri
Şimşekler Grubu’ndan Adana Demirspor için kritik buluşma: Borçlar ve FIFA dosyaları konuşulacak
Millilerin Avrupa Şampiyonası kampı Adana’da
Adana Demirspor-Elazığspor maçının bilet fiyatları belli oldu: Satışlar başlıyor
Adana Demirspor PFDK’ya sevk edildi