
Adana 01 FK, uzatmalarda tur biletini aldı
Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Kütahyaspor’u 2-1 mağlup eden Adana 01 FK, adını bir üst tura yazdırdı. Normal süresi 1-1 sona eren karşılaşmada turuncu-beyazlı ekibe galibiyeti 114. dakikada İshak Kurt’un golü getirdi.
Adana 01 Futbol Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında Yeni Adana Stadı’nda Kütahyaspor’u konuk etti. Turuncu-beyazlı ekip, büyük çekişmeye sahne olan mücadelede rakibini 2-1 yenerek kupada yoluna devam etti.
İlk yarıda karşılıklı goller
Karşılaşmanın 38. dakikasında Tuna Sezen’in golüyle Adana 01 FK 1-0 öne geçti. Kütahyaspor ise 45. dakikada Çağrı Feda’nın kaydettiği golle skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Uzatmalarda gelen galibiyet
Mücadelenin ikinci yarısında iki takım da gol bulmak için ataklar geliştirse de skor değişmedi ve karşılaşma uzatmalara taşındı. Uzatma dakikalarında baskısını sürdüren Adana 01 FK, 114. dakikada İshak Kurt’un attığı golle 2-1 öne geçti.
Kalan dakikalarda üstünlüğünü koruyan turuncu-beyazlı ekip, sahadan galibiyetle ayrılarak Ziraat Türkiye Kupası’nda bir üst tura yükseldi.


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.