ÖİB'den SASA'ya 2.1 milyar TL'lik onay

Adana'nın Yumurtalık ilçesi Akyuva, Demirtaş ve Hunutlu mahallerinde yer alan 116 parselin ve bu parseller üzerinde bulunan yapıların 2 milyar 139 milyon lirayla en yüksek bedeli veren SASA Polyester Sanayi AŞ'ye satışı onaylandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Adana'nın Yumurtalık ilçesine bağlı Akyuva, Demirtaş ve Hunutlu mahallerindeki 116 parselin ve bu parseller üzerinde bulunan yapıların 2 milyar 139 milyon lirayla en yüksek bedeli veren SASA Polyester Sanayi AŞ'ye satışına onay verdi.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı Adana'nın Yumurtalık ilçesi Akyuva, Demirtaş ve Hunutlu mahallerinde yer alan 116 parselin ve bu parseller üzerinde bulunan yapıların 2 milyar 139 milyon lirayla en yüksek bedeli veren SASA Polyester Sanayi AŞ'ye satışı onaylandı.

EKONOMİ Haberleri

Bayram öncesi lokum ve şekerleme satışları arttı
İlk kez ev alacaklara iyi haber! Resmen bu faizle konut verilecek
FED faiz kararı öncesi altın alınır mı satılır mı? İslam Memiş uyardı
Doğan’dan limon ithalatı değerlendirmesi: "Depoda ürünü olan üretici zorlanabilir"
Temassız ödemelerde yeni tuzak: Ekranda bu uyarıyı görürseniz sakın onaylamayın!