PFDK, Adana Demirspor'un cezasını açıkladı

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray maçında sahadan çekilen Adana Demirspor'un hükmen mağlup sayılmasına ve 3 puan silme cezası ile cezalandırılmasına karar verdi.

PFDK, Trendyol 'in 23. haftasında Galatasaray maçında sahadan çekilen Adana Demirspor için kararını verdi.

Mücadelenin 30. dakikasında sahadan çekilen Adana Demirspor'a hükmen mağlubiyet ve üç puan silme cezası verildi.

PFDK'dan yapılan açıklama şöyle: 

"ADANA DEMİRSPOR A.Ş.’nin, 09.02.2025 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş.-ADANA DEMİRSPOR A.Ş. Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasında, başlamış müsabakanın terk edilmesinden dolayı Futbol Müsabaka Talimatı’nın 24/1-a ve 23/4. maddeleri uyarınca (3-0) HÜKMEN MAĞLUP SAYILMASINA ve (3) PUAN SİLME CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

SPOR Haberleri

Adana 01 FK’dan orta sahaya Mikail Arslan takviyesi
FIFA’nın transfer yasağı listesinde Adana zirvede: Adana Demirspor’un 34 dosyası dikkat çekti
Filenin Sultanları şampiyon oldu
Serbest bırakılan Adana Demirspor’un eski başkanı Ali Sancak hakkında avukatı açıklama yaptı; toplam bahis tutarı 1.395 TL’dir
Adana Adaletgücü, Ender Güneş’i kadrosuna kattı