Şehit Savcı Kiraz anısına düzenlenen turnuvada kupa sahibini buldu

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın anısını yaşatmak amacıyla düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası tamamlandı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ın aziz hatırasını yaşatmak amacıyla düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçları ve ödül töreni, Adana Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ile çok sayıda yargı mensubu ve hukukçunun katılımıyla gerçekleştirildi.

Final karşılaşmaları ve kupa törenine; Başsavcı Vekilleri Hasan Altay, Tahir Özgenç, Cüneyt Kerimhan Acer, Adana Baro Başkanı Volkan Böke ve Spor Savcısı Mehmet Bülbül katıldı.

Şampiyon Denetimli Serbestlik Takımı Oldu

Büyük çekişmeye sahne olan turnuva sonunda Denetimli Serbestlik Takımı şampiyonluğa ulaştı. Adana Adliyesi Ötüken FK turnuvayı ikinci sırada tamamlarken, 1 Nolu T Tipi Cezaevi Futbol Takımı üçüncü oldu. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Adliye personeli ile baroya bağlı avukatların katılımıyla düzenlenen organizasyonda, centilmenlik, dostluk ve dayanışma ön planda tutuldu. Sporun birleştirici gücünün öne çıktığı turnuva, hukuk camiası ve adalet teşkilatı mensupları arasındaki sosyal bağları güçlendirdi.

Turnuva, hem Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın hatırasını yaşatması hem de adalet camiası içinde birlik ve beraberliği pekiştirmesi açısından anlamlı bir etkinlik olarak tamamlandı.

GÜNDEM Haberleri

Adana’da tarihi konak bağımlılıkla mücadele merkezi oldu
YÖKDİL sınavı öncesi Adana’da özel mesai: Kimliğini unutanlar için nüfus müdürlüğü açık olacak
Çukurova Belediyesi’nden 8 Mart’a özel sanat etkinliği
Adana’da Güzellik Salonu İşletmecileri Esnaf Odası kuruldu
Adana’da DEAŞ finansmanına 4 Yıl 2 ay hapis cezası