Temsa'yı geri alıyorlar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Temsa için devreye girdi

Sabancı Holding, Temsa Ulaşım Araçları Sanayi ve Ticaret şirketini, True Value Capital Partner's'a satmış ve satıştan kısa bir süre sonra Temsa'da üretim durmuştu.

Adana ve ülke kamuoyunda geniş yer bulan Temsa krizinin çözülmesine ilişkin Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmişti.

Temsa cephesinde yaşanan son gelişmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine Sabancı Holding, Temsa'yı geri alıyor.

Edinilen bilgilere göre Ziraat Bankası'nın da hissedar olacağı yeni bir yapılanmayla Temsa, üretime kaldığı yerden devam ederek, gerek iç pazardaki otobüs ihtiyacını gerekse ihracata kaldığı yerden devam edecek.

GÜNDEM Haberleri

Bilim insanı uyardı: "Pozantı’dan Adana’ya inen fay uzun süredir suskun"
Adana Valiliği’nden kuvvetli yağış uyarısı
Pozantı’nın gençleri Başkent’te bilim ve tarihle buluştu
Yağmur sonrası su basan evlerde mahsur kalanlar kurtarıldı
Depremde hasar gören Balcalı Hastanesi daha güçlü ve modern yapısıyla hizmete hazırlanıyor