Yüreğir Belediyesinden çocuk şenliği

Yüreğir Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklar için çeşitli etkinliklerin yer aldığı şenlik organize etti.

Yüreğir Belediyesi tarafından çocukların 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı yarıyıl tatilini verimli ve eğlenceli geçirmeleri için çocuk şenlikleri düzenlediği belirtildi.

3 Şubat Cuma günü Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenecek şenlikte çocuklar palyaço, balon show, örümcek adam, sihirbaz, buble show, lastik adam, 7 cüceler, akrobasi, papağan show ve robot gösterimiyle unutamayacakları bir gün yaşayacak. Saat 11.00, 14.00, 15.30 ve 17.00 olmak üzere 4 seans şeklinde düzenlenecek etkinliğin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, "Çocuklarımızın yarıyıl tatilini eğlenerek, verimli şekilde geçirmeleri için şenlikler düzenliyoruz. 3 Şubat'ta tüm çocuklarımızı ve ailelerini Yüreğir Kültür Merkezimize bekliyoruz" dedi.

KÜLTÜR SANAT Haberleri

Altın Koza Film Festivali'nin bu yılki görsel tasarımı sudaki mikroplastik kirliliğine ışık tutuyor
Adana Altın Koza’da Öğrenci Filmleri Yarışması jürisi açıklandı
Çukurova Sanat Kurulu Adana'nın tarihine yürüdü
33. Adana Altın Koza’da belgesel finalistleri belli oldu
Prof. Dr. Tuncay’dan Abbas Bilgili’nin kitabına tam not