
Seval Kalo Genç’e esnaftan çığ gibi destek
Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan adaylığını açıklayan Seval Kalo Genç, 26 yıllık tecrübesi ve sahadaki güçlü destekle seçim sürecinin en iddialı isimlerinden biri olarak öne çıktı.
Adana’da esnaf teşkilatında uzun yıllardır görev alan Seval Kalo Genç, Kuzey Adana Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı ve Adana Şoförler Odası Başkan Vekili olarak yürüttüğü çalışmalarla dikkat çekti. Teşkilatta personel olarak başladığı kariyerinde başkanlığa kadar yükselen Genç’in yönetimindeki kooperatif, Türkiye genelindeki 1005 kooperatif arasında 1. sıraya yükseldi.

Adaylık sürecinde “liyakat, şeffaflık ve çözüm odaklı yönetim” anlayışına vurgu yapan Genç, esnaf odalarında değişim ihtiyacına dikkat çekerek, “26 yıllık emeğin gücüyle, liyakatli yönetim ve net çözümler için geliyoruz” ifadelerini kullandı.
Sahada güçlü destek bulan Seval Kalo Genç’in, Adana merkezde bulunan 48 odanın 30’undan destek aldığı ifade edildi. Esnaf camiasında “Seval abla” olarak tanınan Genç’in, birlik ve beraberlik mesajlarıyla geniş bir kesimi etrafında topladığı belirtildi.

Kurumsal yapıyı güçlendiren projeleri, kazandırdığı hizmet binası ve tasarruf odaklı yönetim anlayışıyla öne çıkan Genç’in, resmi makam aracı kullanmaması da dikkat çeken unsurlar arasında yer aldı.

“Makam için değil, sorumluluk için; ayrıştırmak için değil, esnafımızın haklarını koruyan güçlü bir gelecek için adayım” diyen Seval Kalo Genç, “Dün birdik, bugün biriz, yarın da bir olacağız” mesajıyla birlik çağrısını yineledi.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.