1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seyahat izin belgesi nasıl alınır?
Seyahat izin belgesi nasıl alınır?

Seyahat izin belgesi nasıl alınır?

Yüksel Mert'in özel haberi

A+A-

Sınırlı sokağa çıkma sürecini yaşadığımız şu günlerde yazlığına yada il dışındaki başka bir adrese seyahat etmek isteyen 65 yaş üstü insanlar hangi prosedürü uygulayacak?

YAŞA Kİ ANLATASIN

“Bazı şeyler anlatılmaz yaşanmadan anlaşılmaz.”  esprisince, bu izin sürecini yaşadığım için, yaşadıklarımı önemine binen belki yararlı olur düşüncesiyle siz değerli okurlarımla paylaşmak istiyorum.

ÖNCE BAĞLI BULUNDUĞUNUZ POLİS MERKEZİNE

Ben Adana/Yüreğir Akıncılar Polis Karakoluna gittim. Her türlü tedbir, hijyen, ilgi alaka, koru(n)ma dört dörtlük. Hele bir Kurum Amiri var. dostlar başına.

yukselmert.jpg

TANER BİLİNMEZ

Adam gibi adam. Samimi, duyarlı, içtenlikli diğer memur arkadaşlardan hiç bir farkı yok. Ben amirim, baş komiserim vs havalarından uzak mütevazı bir Vatan evladı. Yere düşen bir cıgara  izmaritini alıp çöpe koyan, sokakta sersefil dolaşan yurttaşlarımıza devletin şefkat elini hissettiren ÖRNEK emniyet mensuplarımızdan sadece bir tanesi.

SEYAHAT BELGENİZ BEŞ DAKİKADA HAZIR

Polis Merkezi Amirliğince düzenlenen “Seyahat İzin Belgesi” yukarıda belirtilen şahıs ve ulaşım aracı için örneğin (28.03.2020) tarihleri arasında 1(Bir) gün süresince geçerlidir. 65 yaş ve üzeri olanlar ile kronik hastalığı olanlar, her türlü tedbirleri alarak kullanmakta oldukları ilaçları maske ve koruyucu eldivenleri, gerektiğinde kullanmak üzere yanlarında bulundurmaları tavsiye edilir.

Polis Merkezi Amirliğimiz hayırlı yolculuklar diler.(İmza-Mühür)

Not: Unutmayın dönüşte aynı prosedürü uygulama durumundasınız..

amir.jpgsicil.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.