1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seyhan Belediyesi temizlik ekiplerinden jet müdahale
Seyhan Belediyesi temizlik ekiplerinden jet müdahale

Seyhan Belediyesi temizlik ekiplerinden jet müdahale

Kucuksaat.com'un haberinin üzerinden 1 saat geçmeden tarihi Melekgirmez Çarşısı temizlendi. Esnaf başkan Oya Tekin ve personellere teşekkür etti.

A+A-

Kucuksaat.com yaklaşık 1 saat önce "Melekgirmez esnafından Oya Tekin’e çağrı var" başlığıyla okuyucularına sunduğu haberde bayram yoğunluğu dolayısıyla tarihi Melekgirmez Çarşısındaki temizlik sorununa değinmişti.

sakdasdasdasd-4.png

Seyhan Belediyesi temizlik ekipleri haberimizin ardından ekipleri hızlıca yönlendirerek Melekgirmez Çarşısı'nda oluşan mağduriyeti çok kısa bir sürede giderdiler.

Bu davranışları ile esnafın da takdirini kazanan Seyhan Belediyesi temizlik ekipleri daha sonra bölgede görevli olmak üzere çeşitli noktalara temizlik görevlerlileri bıraktılar.

f0b6852c-89a6-4f40-a851-1f2d1bdd0c32.jpeg

Toplanan çöpleri hızlı bir şekilde kaldıran temizlik görevleri daha sonra esnafları gezerek işyerleri içerisinde bulunan çöpleri de topladılar.

Bu sırada esnaflar, hızlı müdehaleden dolayı Seyhan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Seyhan'ın seçilen ilk kadın belediye başkanı olan Oya Tekin başta olmak üzere emeği geçen tüm personellere teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.