1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Seyhan Belediyesi'nden garip genelge
Seyhan Belediyesi'nden garip genelge

Seyhan Belediyesi'nden garip genelge

Seyhan Belediyesi'nden tüm birimlere gönderilen evrakla personele "işinize dönün" çağrısı yapıldı

A+A-

Seyhan Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nden "ivedi" olarak hazırlanan üst yazıda dönüşümle ve uzaktan çalışma sisteminin kaldırıldığı, aktif personelin işinin başına dönmesi gerektiği söylendi.

Türkiye genelinde #evdekal çağrılarının yapıldığı, polislerin ekip araçları vasıtasıyla "evinde kal, emniyette kal" dediği, valiliklerin camiler aracılığıyla hoparlörlerden "acil durumlar harici dışarıya çıkmayınız" denildiği pandemiden korunma günlerinde Seyhan Belediyesi'nin koronavirüsten korunmak için hayata geçirilen dönüşümlü çalışma ve uzaktan çalışma sistemlerinin kaldırılması belediye personelini şoke etti.

Bakanlıkların her gün birden fazla genelge ile tedbirlerin üst düzeyde tutulduğu günlerde Seyhan Belediyesi'nin personeli belediyeye yeniden çağırmasının sebebi ise öğrenilemedi.

Öte yandan kadrolu işçilere yıllık izinlerinin re'sen kullandırılması, dezavantajlı grupta yer alan (kronik hasta, hamile, engelli, süt izni ve 12 yaş altında çocuğu bulunan anneler) personellerin de 30 Mart 2020 pazartesi günü itibariyle yıllık izin ve mazeret izinlerini kullanmaları sonrasında idari izinli sayılacakları da duyuruldu.

İşte o üst yazı:

evrak-005.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.